Aromatouch Massage

Vanaf heden bied all in-life service ook aromatouch massages aan. Dit is een touch massage waarbij ik gebruik maak van 8 essentiele olien die alle 8 een andere positieve werking hebben op uw gehele lichamelijke en geestelijke welzijn. Hieronder vind u een uitgebreide uitleg over de aromatouch massage.

Wat is een aromatouch massage!

dōTERRA’s AromaTouch™ techniek is een techniek om doTERRA’s essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (uw ingewanden) van de rug tot aan de voeten. De toepassing heeft als doel het zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van masseren, niet het harde kneedwerk. De essentiële oliën doen zijn werk.

Wat kan de AromaTouch Techniek voor u doen?

De massage bevat vier stappen: stress vermindering, versterken van uw immuunsysteem, ontstekingen in uw lichaam verminderen en het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel (homeostase). Bij elk van de bovengenoemde stappen worden 2 etherische oliën gebruikt. Door de aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën van doTERRA zult u tijdens de massage merken dat het werkt voor lichaam en geest. U wordt van top tot teen gemasseerd, de massage duurt ongeveer 45 minuten en is zeer ontspannend. Mede hierdoor ook zeer geschikt voor pijnbestrijding bij bijvoorbeeld reumapatiënten of bij kanker-patiënten.

 

 


Aktie!

Van 17 september t/m 31 December heb ik een introductie prijs... U kunt dan bij mij een massage reserveren van 45 tot 60min voor maar 35eu... Voor kinderen bied ik ze aan voor 30eu...Voor elke 2de massage die u boekt, ongeacht of het voor u zelf is of voor een ander, krijgt u nog eens 5 euro korting mits de afspraak voor 31 december staat gepland. 

 

Wilt u een afspraak maken dan kunt u mij bellen op telefoonnummer: 0643713767.Appen mag uiteraard ook.

Of per email op allinlife.service@gmail.com